Уеб дизайн и SEO оптимизиране

Разбираеми в уеб мрежата от клиенти и партньори...
Мултиезичен сайт

Мултиезичен сайт

Какво е хост?

Какво е Е Домейн Уеб хостингът (от английски: web hosting – буквално уеб или мрежово стопанисване, съхранение) е услуга, която предоставя на физически лица и

ПОВЕЧЕ »

Какво е домейн ?

Какво е Е Домейн Домейн (на английски: domain – област, владение) е част от йерархическото пространство на глобалната Интернет мрежа, която има собствено уникално име

ПОВЕЧЕ »

Мултиезичен сайт

Мултиезичен сайт, или сайта на няколко езика, каква е необходимостта?

Сайт на няколко езика е  абсолютно необходим за фирми и компании, които искат да имат повече клиенти и партньори. 
Мулти езичното представяне в интернет показва сериозно отношение към бизнеса ви, както и  сериозно отношение към клиентите и партньорите ви.

Как се поддържа мултиезичен сайт, какво трябва да знам преди да започна

Да се поддържа мултиезичен сайт не е сложно, нужно е съдържанието да е преведено на съответните езици.

Необходимо е всеки един материал (статия, публикация, продукт, меню) да бъде преведен на езиците които използва сайта ви.

Оставянето на не преведено съдържание не е добра опция. Защото когато се прехвърли на езика на който няма превод или показва, че няма такава страница, или сайта ви редиректва към началната страница.

Имайте предвид, че дори да сте направили сайта си да бъде само за България, то тук живеят много чужденци. Които са ваши потенциални бъдещи клиенти и партньори, ако намерят това което търсят на език, който разбират.

Използването на Google Translator за превод на цели статии, страници и публикации не е коректно. Това най-много да направи преведеното съдържание още по-неразбираемо за посетителя на сайта. Ние не използваме този метод за превод на каквото и да е съдържание.

Другото предимство на сайта на няколко езика, е отличната SEO оптимизация. Защото можете да я направите на всеки един език за различна локация. Така сайта ви ще бъде видим в други държави, това ще доведе повече посетители в него.

За изграждането на сайт на няколко езика е необходимо да се използва и допълнителен плъгин за превключване на различните езици, както и за превод на стрингове и съдържанието в сайта. Този плъгин се заплаща отделно ако сайта ви е на повече от един език.

В заключение можем да кажем, че ако гледате сериозно на своя бизнес и искате да се разраствате. Както и да покажете, че сте надежден партньор и на вас може да се разчита, то мулти езичния сайт е вашата визитка за това.

Споделете страницата

Лесно е, когато си видим в интернет!
Знаем, че ни откри по търсене на думи :)

Поискай своята оферта за изграждане на сайт и SEO оптимизация