Уеб дизайн и SEO оптимизиране

Обновяване и защита на сайта, задължително условие за добро представяне в мрежата.
Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт - необходимо ли е това?

Какво е хост?

Какво е Е Домейн Уеб хостингът (от английски: web hosting – буквално уеб или мрежово стопанисване, съхранение) е услуга, която предоставя на физически лица и

ПОВЕЧЕ »

Какво е домейн ?

Какво е Е Домейн Домейн (на английски: domain – област, владение) е част от йерархическото пространство на глобалната Интернет мрежа, която има собствено уникално име

ПОВЕЧЕ »

Какво е уеб сървър?

Какво е Уеб Сървър Уеб сървър, на английски Web server, е приложение, което може да се инсталира на компютър. В сферата на компютърните мрежи, такъв

ПОВЕЧЕ »

Какво е GZIP?

GZIP компресия на сайт Използване на GZIP компресия? Компресирането на данни е процес, при които файловете се реформират в друг формат поради определени проблеми. Архивирането

ПОВЕЧЕ »

SEO оптимизиране

SEO оптимизиране на сайт Оптимизация за търсачки (на английски: Search Engine Optimization, SEO) е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките. Това става

ПОВЕЧЕ »

Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт, всеки уеб сайт има нужда от поддръжка, независимо на каква CMS-платформа е направен. Всяка такава система за управление на съдържанието има обновления, които са периодични, както и надграждания. Те се пускат за подобряване функционалността на системата, или за подобряване сигурността и, а не в малко случаи и заради двете неща заедно.


Наред с тези ъпдейти и ъпгрейди, се налагат такива и на модулите, компонентите, плъгините и на темите, които се използват в сайта. За да бъде направен един ъпдейт или ъпгрейд, на каквото и да било на сайта. Както и на апликация която е инсталирана в него, е необходимо преди това да се генерира резервно копие на целия сайт.

 

Това копие включва всички файлове, които са в сайта към настоящият момент, от всички деректории. Както и пълното съдържание на MYSQL базите, както и на потребителите, и паролите им. То (копието) е необходимо за да бъде възстановен сайта, ако възникне проблем при инсталирането на ъпдейта или ъпгреда.
Също така, всяко едно приложение което е инсталирано в сайта, което е платено има годишен лиценз.

Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт, влиза ли в цената на поддръжка на сайт и SEO оптимизацията?

Да, в цената на поддръжката влиза и SEO оптимизацията, АКО това се договори предварително, каква ще е сумата за нея. Както и какви са изискванията на двете страни това да се случва. Защото за да има ефективна оптимизация, има и неща които трябва да се правят от собственика на сайта, за да може той да се оптимизра, и средствата дадени за SEO да бъдат рентабилни. Едно от основните изисквания е, да се качва редовно нова информация в сайта, която разбира се е свързана с неговата дейност, или е в близост до нея. това дава възможност за линк билдинг и оптимизация. Хубаво е поне три пъти седмично да се публикуват нови неща, които да се в секция / категория новини. както и е хубаво да се актуализират публикувани вече такива.

Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт, качване и сваляне на информация в сайта?

Предлагаме и такава поддръжка за качване, сваляне и промяна на всякаква информация по съдържанието на сайта. Както и архивиране или временно сваляне от публикация на статии, постове и топик теми в блогове.

Цената за този вид поддръжка се определя, спрямо честотата на промяна на съдържанието в сайта.

Добавянето на авторско съдържание, което ние трябва да създадем се заплаща допълнително. Тази услуга се нарича „Копирайтинг“ и е една от новите ИТ професии, която набира скорост.

Качественият копирайтниг е изключително сложна и изискваща знания в няколко насоки дейност. Която е пряко свързана със SEO оптимизация, поради тази причина е много важно той да бъде направен от професионалисти в сферата.

Такъв копирйтинг ви гарантира, създаването на уникално съдържание за Вашия сайт, което ще помогне за по-добро SEO оптимизиране / ранкиране в Google резултатите.

Бизнес сайт, съдържание на сайт, сайт за малък бизнес, изграждане на сайтове, сайт в няколко стъпки.

Споделете страницата
Запитване за поддръжка
Запитване за пакет старт

Запитване за пакет старт

1749 1550лв. (с ДДС)


Запитване за пакет стандарт

Запитване за пакет стандарт

1999  1829лв. (с ДДС)


Лесно е, когато си видим в интернет!
Знаем, че ни откри по търсене на думи :)

Поискай своята оферта за изграждане на сайт и SEO оптимизация