Уеб дизайн и SEO оптимизиране

Обновяване и защита на сайта, задължително условие за добро представяне в мрежата.
Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт - необходимо ли е това?

Какво е хост?

Какво е Е Домейн Уеб хостингът (от английски: web hosting – буквално уеб или мрежово стопанисване, съхранение) е услуга, която предоставя на физически лица и

ПОВЕЧЕ »

Какво е домейн ?

Какво е Е Домейн Домейн (на английски: domain – област, владение) е част от йерархическото пространство на глобалната Интернет мрежа, която има собствено уникално име

ПОВЕЧЕ »

Какво е уеб сървър?

Какво е Уеб Сървър Уеб сървър, на английски Web server, е приложение, което може да се инсталира на компютър. В сферата на компютърните мрежи, такъв

ПОВЕЧЕ »

Какво е GZIP?

GZIP компресия на сайт Използване на GZIP компресия? Компресирането на данни е процес, при които файловете се реформират в друг формат поради определени проблеми. Архивирането

ПОВЕЧЕ »

SEO оптимизиране

SEO оптимизиране на сайт Оптимизация за търсачки (на английски: Search Engine Optimization, SEO) е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките. Това става

ПОВЕЧЕ »

Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт, всеки уеб сайт има нужда от поддръжка, независимо на каква CMS-платформа е направен. Всяка такава система за управление на съдържанието има обновления, които са периодични, както и надграждания. Те се пускат за подобряване функционалността на системата, или за подобряване сигурността и, а не в малко случаи и заради двете неща заедно.


Наред с тези ъпдейти и ъпгрейди, се налагат такива и на модулите, компонентите, плъгините и на темите, които се използват в сайта. За да бъде направен един ъпдейт или ъпгрейд, на каквото и да било на сайта. Както и на апликация която е инсталирана в него, е необходимо преди това да се генерира резервно копие на целия сайт.

 

Това копие включва всички файлове, които са в сайта към настоящият момент, от всички деректории. Както и пълното съдържание на MYSQL базите, както и на потребителите, и паролите им. То (копието) е необходимо за да бъде възстановен сайта, ако възникне проблем при инсталирането на ъпдейта или ъпгреда.
Също така, всяко едно приложение което е инсталирано в сайта, което е платено има годишен лиценз.

Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт, влиза ли в цената на поддръжка на сайт и SEO оптимизацията?

Да, в цената на поддръжката влиза и SEO оптимизацията, АКО това се договори предварително, каква ще е сумата за нея. Както и какви са изискванията на двете страни това да се случва. Защото за да има ефективна оптимизация, има и неща които трябва да се правят от собственика на сайта, за да може той да се оптимизра, и средствата дадени за SEO да бъдат рентабилни. Едно от основните изисквания е, да се качва редовно нова информация в сайта, която разбира се е свързана с неговата дейност, или е в близост до нея. това дава възможност за линк билдинг и оптимизация. Хубаво е поне три пъти седмично да се публикуват нови неща, които да се в секция / категория новини. както и е хубаво да се актуализират публикувани вече такива.

Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт, качване и сваляне на информация в сайта?

Предлагаме и такава поддръжка за качване, сваляне и промяна на всякаква информация по съдържанието на сайта. Както и архивиране или временно сваляне от публикация на статии, постове и топик теми в блогове.

Цената за този вид поддръжка се определя, спрямо честотата на промяна на съдържанието в сайта.

Добавянето на авторско съдържание, което ние трябва да създадем се заплаща допълнително. Тази услуга се нарича “Копирайтинг” и е една от новите ИТ професии, която набира скорост.

Качественият копирайтниг е изключително сложна и изискваща знания в няколко насоки дейност. Която е пряко свързана със SEO оптимизация, поради тази причина е много важно той да бъде направен от професионалисти в сферата.

Такъв копирйтинг ви гарантира, създаването на уникално съдържание за Вашия сайт, което ще помогне за по-добро SEO оптимизиране / ранкиране в Google резултатите.

Бизнес сайт, съдържание на сайт, сайт за малък бизнес, изграждане на сайтове, сайт в няколко стъпки.

Споделете страницата

Лесно е, когато си видим в интернет!
Знаем, че ни откри по търсене на думи :)

Поискай своята оферта за изграждане на сайт и SEO оптимизация