Уеб дизайн и SEO оптимизиране

Сайта ви е видим на всички устройства, това е задължително ...
Респонсив дизайн

Респонсив дизайн на сайт - изграждане на сайтове

Какво е хост?

Какво е Е Домейн Уеб хостингът (от английски: web hosting – буквално уеб или мрежово стопанисване, съхранение) е услуга, която предоставя на физически лица и

Повече »

Какво е домейн ?

Какво е Е Домейн Домейн (на английски: domain – област, владение) е част от йерархическото пространство на глобалната Интернет мрежа, която има собствено уникално име

Повече »

Какво е уеб сървър?

Какво е Уеб Сървър Уеб сървър, на английски Web server, е приложение, което може да се инсталира на компютър. В сферата на компютърните мрежи, такъв

Повече »

Респонсив дизайн

Респонсив дизайн, наричан още адаптивен дизайн, представлява вид стилизиране и оптимизиране на уеб сайта с цел той да стане добре изглеждащ и с по-удобен вид.

Който е подходящ за посещаване от различни мобилни устройства, като (мобилни телефони, смартфони, таблети, фаблети, настолни компютри и др.) с различна големина и резолюция на дисплея.

Този дизайн прави така, че един динамичен уеб сайт сам да се адаптира според екрана на устройството и разпределя съдържанието си спрямо резолюцията му.

Уеб сайтовете, изработени по метода responsive (адаптивен) дизайн, автоматично разпознават резолюцията на устройство, с което са отворени.
Респонсив дизайн

Предимства на сайта поддържащ респонсив дизайн

Достъпност от различни устройства.
Изработва се подобен дизайн на главния (десктоп) за устройсtва с различни резолюции.
По-лесна индексация на сайта в Google (SEO оптимизация), тя води повече клиенти за бизнеса ви.
Разработва се само един сайт, а не няколко според резолюцiята на устройството.
Отлично дългосрочно решение, от гледна точка бързо развиващия се и разнообразен пазар за мобилни устройства.

Доказано е, че всеки сайт който разполага с мобилна визия е в пъти по посещаван от сайтове без респонсив дизайн. Защото сайта е видим на

Всъщност самия резпонсив дизайн пренарежда съдържанието на сайта в една, две, три или повече колона спрямо засечената резолюция на устройството от което се посещава сайта.

Това се толерира от търсачките защото той се квалифицира като по User Friendly изглед на самия сайт.  Респективно Google го ранкира по-напред в предложенията за отговори по дадени критерии и ключови думи. 

Мобилния изглед на сайта дава много повече възможности за уникални посетители, това е абсолютно необходимо за оптимизирането му в уеб мрежата.

Сайтовете поддържащи този стандарт генерират повече потребителски трафик, защото с по-удобното показване на съдържанието посетителите се задържат за по-дълго в тях.

Сайта е видим на всички устройства

Прочетете още:…Каталог хотели – демоСайт за обяви – демо, Бърз сайтКаталог строителни фирми работещ проект,  Изграждане на сайтове.  Бизнес сайт,  Уеб каталог

Споделете страницата

Лесно е, когато си видим в интернет!
Знаем, че ни откри по търсене на думи :)

Поискай своята оферта за изграждане на сайт и SEO оптимизация