Уеб дизайн и SEO оптимизиране

Нуждата от сайт

Каква е реалната потребност за вашия бизнес от уеб сайт?
Direction Arrows

Сайт в няколко стъпки

Каква е необходимостта на вашия бизнес да присъства в интернет пространството?

Както вече добре знаем, днес всичко се случва в интернет, пазаруване, консултиране, избиране, продаване, предлагане и търсене. 
Това доста красноречиво отговаря на въпроса, трябва ли ви уеб сайт. И отговора е категорично “ДА”, за да може да бъдете конкурентно способни. Да намирате нови клиенти и партньори, и да се разраствате, на вас ви е необходимо присъствие в интернет.
Представете бизнеса си, продуктите си и дейността си подробно и максимално обстойно. Това ще бъде във ваша полза и ще ви донесе положителни дивиденти и ползи.

Идеята и дизайн

Да намерим точния дизайн на вашата идея за уеб сайт.
Direction Arrows

Можем да дадем правилната визия на вашата идея за уеб сайт, за да работи той за вас.

Визията на сайта е основен критерий за това как ще бъдете приети в интернет. За това как ще се ранкирате в Google  на коя страница ще излезете при конкретни търсения.

За всяка една клиентска идея ние имаме предложение за конкретна и работеща визия за сайт.

Всички наши сайтове имат респонсив дизайн, който позволява сайта да се отваря от мобилни устройства. Защото Google изисква това!

Структура и съдържание

Подходящата структура и уникално съдържание за сайта ви.
Direction Arrows

Уникално съдържание и организация на структурата на всички страници и менюта в сайта ви.

Да обърнем внимание на уникалното авторско съдържание в сайта. То е изключително важно за SEO оптимизацията, едно от основните изисквания на Google за да ви показва на първа страница. 
За да бъде  такова съдържанието уникално, то  се пише от професионални копирайтъри, които се запознават с вашия бизнес, история и цели. Организацията на структурата се съобразява с визията и съдържанието на сайта ви.

Хостинг и домейн

Бърз хостинг и отличаващ се домейн за вашия уеб сайт.
Direction Arrows

Светкавичното зареждане на сайта зависи много и от избора на добър хостинг.

За да може вашия сайт да бъде бърз той се нуждае от ресурси, които да му бъдат достатъчни. Има доста хостинг компании, които предлагат хостинг на примамливи жени, но за сметка именно на тези ресурси. После самото им увеличаване е въпрос на разходи.

Името на сайта (домейна) е много важен за това как ще се ранкирате в Google, то трябва да е съобразено предимно с дейността ви не с името на фирмата ви. Ако то (името) се различава от това което правите. Избираме подходящи домейни за всеки наш клиент, но финалното решение остава ваше.

Маркетинг и SEO

Дигитален маркетниг и SEO оптимизиране на сайтa.
Direction Arrows

Популяризирането и лесната откриване в Google, това е нещо, което правим добре.

За да бъдете откривани в търсачките лесно по критерии отговарящи на услугите и дейностите, които извършвате е нужно да бъде направена SEO оптимизация на съдържанието, както и отличен маркетингов план, който да се изпълнява правилно. 
Присъствието ви в социалните канали,  както и в каналите за видео стрийминг е силно препоръчително. Разработването и поддържането на такива профили, качването на новини е синхронизирано. Всяка една новина качена в сайта ви, автоматично ще се качва и в социалните мрежи, в които имате създадени профилни страници на вашата компания.

Сайт в няколко стъпки
Сайт в няколко стъпки
Споделете страницата

Лесно е, когато си видим в интернет!
Знаем, че ни откри по търсене на думи :)

Поискай своята оферта за изграждане на сайт и SEO оптимизация