Уеб дизайн и SEO оптимизиране

В зависимост от нуждите, имаме решения за всеки клиент...
Статичен или динамичен сайт

Статичен или динамичен уеб сайт ? Изграждане на сайтове

Какво е хост?

Какво е Е Домейн Уеб хостингът (от английски: web hosting – буквално уеб или мрежово стопанисване, съхранение) е услуга, която предоставя на физически лица и организации хостинг (съдържане върху сървъри)

Повече »

Какво е домейн ?

Какво е Е Домейн Домейн (на английски: domain – област, владение) е част от йерархическото пространство на глобалната Интернет мрежа, която има собствено уникално име (име на домейн), което трябва

Повече »

Какво е уеб сървър?

Какво е Уеб Сървър Уеб сървър, на английски Web server, е приложение, което може да се инсталира на компютър. В сферата на компютърните мрежи, такъв компютър се нарича сървър. Сървърът

Повече »

Какво е GZIP?

GZIP компресия на сайт Използване на GZIP компресия? Компресирането на данни е процес, при които файловете се реформират в друг формат поради определени проблеми. Архивирането (така се нарича компресирането на

Повече »

SEO оптимизиране

SEO оптимизиране на сайт Оптимизация за търсачки (на английски: Search Engine Optimization, SEO) е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките. Това става чрез „натурални” или неплатени (нар.

Повече »

Mysql бази данни

MYSQL Бази Данни MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.MySQL AB разпространява MySQL като свободен софтуер под GNU General

Повече »

AJAX

# AJAX език за програмиране Името Ajax (съкращение на Asynchronous JavaScript and XML) е похват в уеб разработките за създаване на интерактивни уеб приложения. Предимството на Ajax е, че посредством

Повече »

HTML

# HTML език за програмиране HTML (съкращение от термина на английски: HyperText Markup Language, произнасяно най-често като „ейч-ти-ем-ел“, в превод „език за маркиране на хипертекст“) е основният маркиращ език за

Повече »

PHP

# PHP език за програмиране PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на

Повече »

CSS

# CSS език за програмиране CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) — използва се основно за описване на представянето

Повече »

Статичен или динамичен уеб сайт ?

Статичен сайт, системни възможности

Статичните уеб сайтове се използват и ще се използват и в бъдеще, те няма да престанат да съществуват, както се предполагаше.
Този тип сайтове се използват от хора, които разбират от HTML/HTML5, и сами могат да редактират променят съдържанието на сайта си, посредством директен достъп до кода, или чрез някакъв редактор.

Също статичния уеб сайт е предпочитан от хора, които имат нужда от уеб сайт визитка, който да стои в интернет, и да дава обща информация, като дейност, галерия, цени, и контакти, като тази информация се променя много рядко, при смяна на адрес /офис например. Те заемат много по-малко място, по-леки са и не ангажират с наемането на девелопер, или фирма която да поддържа сайта. Имат респонсив дизайн, по-новите от тях и се индексират добре в търсачките.

Динамичен уеб сайт, характеристика и предимство.

Динамичните уеб системи са много по-функционални и удобни за работа, предлагат приятелски организиран интерфейс в административната си част. Това прави работата с тях интересна и приятна, дава възможности да се администрира сайта много удобно и бързо.

Съдържанието на този тип сайтове може да бъде променяно, изтривано или добавяно по всяко време. Като за тази цел се използва тъй наречения “Административен панел”, който може да бъде достъпван, както от компютър, така и от всякакво мобилно устройство (таблет, фаблет, смартфон).

Също така, няма ограничения колко страници, менюта, галерии, продукти, или елементи ще бъдат качени.

На практика един сайт може да бъде трансформиран във всичко, което човек пожелае. От електронен магазин, система за недвижими имоти, сайт за публикуване на обяви, или сайт за авто-къща.
 Статичен или динамичен уеб сайт?
 
Статичен или динамичен уеб сайт ?

Динамичен сайт, системни възможности

 1. Мултиезичност на сайта, без ограничение на броя на езиците. Превода на съдържанието на сайта се предоставя от клиента за всеки един съответен език. Или от мен, като се таксува допълнително.
 2. Форма за контакти, която може да бъде мултиплицирана и модифицирана според необходимостта Ви, неограничен брой пъти. Добавяне на всякакъв тип полета, календари за определяне на дата, радио бутони, мулти избор, чек боксове, прикачване на файлове, динамични карти и др. Съдържанието на имейлите се запазва и в базата сайта, както и се препраща на колкото желаете други имейли.
 3. Защита на най-високо ниво чрез комбинирани методи, които Ви гарантират безпроблемна работа на системата. Използваме софтуер на най-добрите разработчици в бранша. RS и OSE.  Получавате имейл за всяка атака, както и IP и от какъв вид е била. Запис на всички логове в сайта, ограничаване на достъпа до сайта Ви от, държави, IP адреси или конкретни рейнджове мрежи. Възможност за сканиране на сайта за зловреден софтуер.
 4. Редовен ъпгрейд на системата с последната стабилна версия, става с 4 клика бързо и семпло.
 5. Редовен ъпдейт на компоненти, модули, плъгини и теми, които са инсталирани в системата
 6. Бекъп на сайта по всяко едно време, става с 4 клика бързо и семпло. Възстановяването става за 4-5 минути.
 7. Графично оформление по Ваше желание, създаване на индивидуален дизайн, както и сайт в стил “One page design”.
 8. Възможност за промяна на визията на сайта, промяна на положението на модулите в сайт частта, както и включването им на желани от вас страници.
 9. Мултиплициране на модилите, за различните категории и страници. Различно  позициониране на модулите.
 10. Карта с възможност за добавяне на маркери, локации и тн….. Без ограничени на броя им.
 11. Свободно добавяне и премахване на съдържание. Страници, менюта, контакти, снимки.
 12. Разширен текстов редактор, с много възможности и файлов мениджър.
 13. Галерия за снимки с различни изгледи.
 14. Променящ се хедър със анимации, изключително лек и не затормозяващ зареждането на сайта, който поддържа мобилен изглед (таблет, фаблет, смартфон)
 15.  Модул за новини, който показва избрана от Вас категория статии в новинарски стил.
 16.  Слайдер с новини, който може да се показва на избрани от Вас страници.
 17.  Модул за банери, позволяващ рекламирането на други бизнеси във Вашият сайт. Ако се налага и желаете.
 18.  Респонсив дизайн, за да може сайта да бъде достъпван от всякакви устройства и браузъри, които те използват.

Прочетете оше:…Изграждане на сайтове,  Поддръжка на сайт – необходимо ли е това?Бизнес сайтУеб каталог, Мултиезичен сайт.

Статичен или динамичен уеб сайт?
Споделете страницата

Лесно е, когато си видим в интернет!
Знаем, че ни откри по търсене на думи :)

Поискай своята оферта за изграждане на сайт и SEO оптимизация