Уеб дизайн и SEO оптимизиране

Покажете най-доброто от бизнеса си, представете се на ниво...
Съдържание на сайт

Съдържание на сайт - изграждане на сайтове

Java

# Java език за програмиране Java или Джава е обектно-ориентиран език за програмиране. Кодът, написан на Java не се компилира до машинен код за определен процесор, а до специфичен за

Повече »

Съдържание на сайт

Съдържание на сайт, как  да го създадем правилно?

Да започнем със заглавието на страницата в уеб сайта, то трябва да е свързано с останалата част от съдържанието в същата тази страница.
Ако става въпрос за продуктова страница на е-магазин, тогава напишете описанието, модела и номера, ако има такъв, както и други характеристики, като цвят/размер например.

Самото съдържание в сайта, трябва да е достатъчно изчерпателно и подробно и уникално. Така потребителя може да за разбере какво искате де му покажете и обясните  с него. 

Тази стратегия, много ще помогне и за SEO оптимизирането на уеб сайта от търсещите машини, като Google, Bing….

Също така е хубаво да правите вътрешни връзки с други страници, като използвате думи и фрази, с които да ги свържете. За това трябва много внимателно да пишете съдържанието на страницата. Погледнато от гледна точка за оптимизацията на сайта Ви, съдържанието на всяка страница трябва да е уникално и да не се повтаря в други страници.

Разбира се, под съдържание не се разбира само текст, а и изображения. Които е хубаво да бъдат с компресирани размери, това ще помогне много за бързо зареждане на уеб сайта.

Също така препоръчвам за използвате PNG 8, или в краен случай, където е необходимо PNG 24, като формат на изображениятa в сайта ви.

Не оставяйте не попълнени полетата за ключовите думи и мета-описанието, както и alt-text и description.

Ключовите думи, които трябва да изберете, задължително трябва да са от съдържанието на текущата страница, това важи всяка една страница в сайта.

Не залагайте на малко и общо съдържание и повече изображения. Това не се харесва от Google, няма да даде желания резултат, за да излезете на първа страница при търсене.

Когато става въпрос за съдържание на продуктова страница, постарайте се за всеки един продукт да слагате индивидуално описание. Което да е максимално подробно за съответния продукт. Ако има възможност добавете характеристики за продукта, цвят, размер, тегло, брой  и т.н., според това за какво става въпрос.

Гугъл приветства честото добавяне на информация в всеки сайт, това му показва, че Вие се грижите за него.
Не занемарявайте качването на новини, промяната на съществуващи статии, актуализирането им и добавянето на нови.

Ако сте решили да предоставяте нова услуга, продукт или правите обучение, семинар и т.н,  не забравяйте да го добавите в сайта си. Предварителното добавяне на информация помага на търсещите машини да я индексират. В последствие можете да допълните това съдържание в сайта или да го промените.

 

 

Не плагиатствайте или копирайте чуждо съдържание във вашият сайт, защото шанса да попаднете в Google Panda е огромен, а това няма да се отрази никак добре на бизнеса ви.  Също така, сайта ви ще бъде деранкиран от позициите, които вече има в Google!  

Ако е необходимо използвайте професионален копирайтър, който да напише съдържанието за вашия сайт. Така ще бъдете сигурни, че всичко е както трябва да бъде и оптимизацията ще е много по-качествена и лесна.

Споделете страницата

Лесно е, когато си видим в интернет!
Знаем, че ни откри по търсене на думи :)

Поискай своята оферта за изграждане на сайт и SEO оптимизация